4 RTC-logo 300x117

Boka hyrbåt inför sommaren

 

  • Båtuthyrning hyr båt hyra båt segling yachtcharter hyra seglebåt hyra motorbåt
  • Båtuthyrning hyr båt hyra båt segling yachtcharter hyra seglebåt hyra motorbåt
  • Båtuthyrning hyr båt hyra båt segling yachtcharter hyra seglebåt hyra motorbåt

Genom vårt bokningssytem hoppas vi att det ska vara lätt för dig att hitta den perfekta båten! Du kan söka på båtmodell, storlek, utrustning etc. Du kan även enkelt se vilka båtägare som ger rabatter och vilka båtar du kan hyra en helg.Kom dock ihåg att när du bokar en båt så ska du vara säker på detta! Vi tar ej emot preliminära bokningar!!

Våra startdagar är söndagar. Bokar du te.x vecka 30 så gäller datumen söndag 24 juli till söndag 31 juni.
Här ser du veckonummer 2023 : https://veckonr.se/kalender/2023

Boka din hyrbåt ONLINE

När du bokat en båt så kommer systemet säga att båten är "preliminärt bokad" och den vecka du bokat blir gulmarkerad. Båten är preliminärt bokat tills dess att vi på RTC kontrollerat att dina kunskaper och erfarenhet stämmer överens med vad båtägaren har för krav på sina hyresgäster. När detta är klart och RTC godkänt bokningen så får du ett mail från oss. Då blir också den inbokade veckan RÖD. Det går att boka en båt endast helg. De båtägare som godkänner detta har en ruta där du kryssar i om du vill hyra kort helg (fredag-söndag) eller lång helg (torsdag-söndag). För att boka en båt så måste du först registrera dig! Sedan trycker du på "boka denna båt" och här ser du om det är möjligt. Dock kan man INTE boka en helg under högsäsong (vecka 24-32) förrän tidigast veckan innan uthyrningstillfället. Vid helgbokning hämtas båten 17.00 och lämnas åter söndag 14.00. Båtar som hyrs ut lördag/lördag går ej att hyra en helg.

När läggs båtarna in? 

Våra båtägare lägger in sina båtar året runt. De flesta är med år efter år, andra kanske säljer sin båt och tar bort den. För varje dag kommer det mer båtar in i vårt system. Vi publicerar dessa allteftersom de anmäls. På vår startsida finns en gul ruta där du enkelt ser de 5 senast inlagda båtarna. Vi kontrollerar att båten och båtägaren uppfyller de krav som vi på RTC ställer på våra motor och segelbåtar. Allt för att du som hyresgäst ska känna dig trygg och säker då du väljer att hyra båt genom RTC. Som båtägare har man möjlighet att när som helst på året kunna anmäla sin båt. Detta betyder att RTC´s båtregister kontinuerligt fylls på och förändras. Hittar du inte din båt idag så finns det således möjlighet till att just din båt kan finnas lite längre fram!

Förbud mot toalettavfall infört 2015

Det är from 1 april infört ett förbud mot att släppa ut toalettavfall från frididsbåtar i hav, sjöar och vattendrag. Detta gäller alla fritidsbåtar med undantag för dom k-märkta båtarna. Förbudet gäller hela Sveriges kustband.
Se länk för att hitta tömningsstationer.


Båtuthyrning med service, trygghet och kvalité

Lycka till med din sökning! Vi hoppas att du inom kort hittar den hyresbåt du söker. Är det något du funderar över så slå oss en signal på 08 - 571 459 00 eller skicka ett email till .">.